Pályázat

sz2020

 

 

 

 

2014.11.26.

Sajtóközlemény

Mikrovállalkozások fejlesztésének  támogatása 

A SOLDRA  Kft. 9,76 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a Mikrovállalkozások fejlesztésének  támogatása  című pályázatával az Új Széchenyi Terv keretén belül. A 21,69 millió forint összköltségű fejlesztésből a SOLDRA Kft. gyógyszerügyi tevékenységének kapacitás bővítése valósult meg. A GOP-2.2.1-11-2013-2404 azonosító számú projekt keretében a SOLDRA Kft a 4027. Debrecen, Juhász Gyula u.1/A. 3/16. szám alatt található ingatlant vásárolta meg  vállalkozása hosszú távú működése és fejlődése céljából.

A cég – fő tevékenysége alapján : információ-technológiai szaktanácsadást, gazdasági szolgáltatást, valamint szakmai tudományos műszaki tevékenységet végez. Cégünk eddig nem rendelkezett önálló irodával, mely nagyon megnehezítette a hatékony munkavégzést, és az üzleti partnereinkkel, ügyfeleinkkel való kapcsolattartást.

Az  új iroda megnyitásával cégünk számára lehetőség nyílt üzleti kapcsolataink  bővítésére, mind Debrecen vonzáskörzetében működő vállalatok, mind Romániai partnerek felé is nyitva.

A sikeres projektnek köszönhetően az ingatlan teljes felújításra került, ezáltal az ingatlanban fogadó és tárgyaló helyiségek,  valamint megfelelően színvonalas irodák kerültek kialakításra, amelyek egyrészt  alkalmasak az üzletfelek fogadására, másrészt a cég egyik fontos tevékenységét jelentő betegtájékoztató érthetőségi vizsgálat során a résztvevő alanyok interjúztatására is.

A megfelelően színvonalas és kultúrált irodák kialakításával biztosítottuk  továbbá ügyfeleinknek és munkavállalóinknak egyaránt a korszerű és hatékony szolgáltatás lebonyolítását.

Az új iroda megfelelő informatikai struktúrával rendelkezik, amelyet a beruházás  során  beszerzett hardverek/szoftverek biztosítanak, s ezzel  a fejlesztéssel tovább tudjuk erősíteni a piacon elfoglalt pozíciónkat.

A finanszírozás az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és Magyarország központi költségvetéséből származik. További információ kérhető:

E-mail: soldra@soldra.com